De Brabandere

Kwaremont Bok

€ 2,59

Ontdek de verrukkelijke Kwaremont Bok van De Brabandere, een hedendaags bokbier met een rijke smaak en verfijnde twist. Met zijn prachtige robijnrode kleur, geuren van gebrande mout en karamel, en een complexe mix van herfstfruit, biedt dit bier een perfecte balans tussen zoet en bitter. Verwen jezelf met deze heerlijke seizoensspecialiteit en geniet optimaal!
Kleur
Alcohol %
6,6%
Inhoud
0,33 L
Land
België
Bierstijl
Bock
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Ontdek Kwaremont Bok, een verrukkelijk bokbier met een moderne twist, gebrouwen bij De Brabandere. Dit rijke en verfijnde bier is een ware seizoensspecialiteit. Met zijn diepe robijnrode kleur en aroma's van gebrande mout en karamel, neemt Kwaremont Bok je mee op een smaakvolle reis. De complexe smaak van herfstfruit zorgt voor een harmonieuze balans tussen zoet en bitter.

Dit Belgische bier past perfect bij vleesgerechten, pittige en belegen kazen, gekruide gerechten en zoete desserts. Met zijn smaakprofiel van karamel en gedroogd fruit, is Kwaremont Bok een genot voor de smaakpapillen. Serveer het bier in een tulpglas op een temperatuur van 5 - 8 °C om de smaken optimaal tot hun recht te laten komen.

Met een alcoholpercentage van 6,6 is Kwaremont Bok een uitstekende keuze voor bierliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke en heerlijke ervaring. Bestel dit bijzondere bier nu bij 'BierBink' en laat je verrassen door de verfijnde smaken van Kwaremont Bok. Meer over de bierstijl Bock.

Download het proefformulier
Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.33 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Gedroogd fruit , Herfstfruit , Karamel
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vleesgerechten , Zoete desserts
De Brabandere

Brouwen met passie, smaak en traditie

Brouwerij De Brabandere is een familiebedrijf dat al sinds 1894 met passie en liefde bier brouwt. Met de beste meesterbrouwers en traditionele ingrediënten creëren ze een rijk assortiment aan bieren. Authenticiteit, kwaliteit en tijd zijn hierbij essentieel. Ze delen hun passie met hun medewerkers en brengen leven in de brouwerij, waardoor hun bieren zorgen voor plezierige en sprankelende momenten met vrienden. Ze blijven trouw aan hun oorsprong in Bavikhove en zijn actief betrokken bij de lokale gemeenschap. Brouwerij De Brabandere is een van de grootste onafhankelijke brouwerijen in België.

Lees meer

Meer van
De Brabandere

%
Wittekerke Rose
€ 1,79 € 1,59
De Brabandere Wittekerke Rose
Fruitbier
Star rating
Star rating
Star rating
Blank rating
Blank rating
3.04 / 5
Untappd
België
Bavik Super Wit
€ 1,39
De Brabandere Bavik Super Wit
Wit
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.43 / 5
Untappd
België