Founders

Porter

€ 3,99

Ontdek de heerlijke Porter, een donker bier met een romige bruine schuimkraag. Geniet van de zoete geur van chocolade en karamel, zonder hop. Laat je verrassen door de zachte en liefdevolle smaak van dit brouwsel. Proef de perfectie van Porter en bestel nu online!
Kleur
Alcohol %
6,5%
Inhoud
0,35 L
Land
Verenigde Staten
Bierstijl
Porter
Serveer temp.
5 - 8 °C
Momenteel niet op voorraad

Meer over dit bier

Ontdek de heerlijke Porter van Founders, een brouwsel dat je zal betoveren met zijn diepe, donkere kleur en romige bruine schuimkraag. Dit bier neemt je mee op een smaakvolle reis met zijn zoete geur van chocolade en karamel, zonder dat hop de boventoon voert. Laat je verrassen door de zachte en liefdevolle smaak van dit brouwsel, waarbij je de perfectie van Porter proeft.

Deze Porter wordt het best geserveerd in een stoutglas, waardoor je optimaal kunt genieten van de rijke smaken. Het smaakprofiel van chocolade en karamel zorgt voor een ware smaaksensatie, terwijl het hoppige karakter het bier een verfrissende twist geeft. Met een alcoholpercentage van 6,5% en een EBU van 45, is dit bier een uitstekende keuze voor de liefhebbers van donkere bieren.

Kom langs bij 'BierBink' en bestel deze unieke Porter uit de Verenigde Staten. Serveer het bier op een temperatuur van 5 - 8 °C om de smaken optimaal tot hun recht te laten komen. Laat je zintuigen prikkelen en geniet van de perfectie van Porter! Meer over de bierstijl Porter.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.86 / 5
Stoutglas
Stoutglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Chocolade , Hoppig , Karamel
45
Founders

Michigan's finest brews

Al meer dan 25 jaar laat Founders Brewing Company zien hoeveel ze van Michigan houden. Omringd door de Grote Meren, gebruiken ze duurzaam zoetwater om de beste kwaliteit bier te leveren, van All Day IPA tot de klassieke KBS. Ze steunen lokale oorzaken en bedrijven, van Grand Rapids tot de Keweenaw Peninsula. Founders Brewing Company is trots om sinds 1997 geboren en gebrouwen te zijn in Michigan.

Lees meer

Meer van
Founders

Dirty Bastard
€ 3,99
Founders Dirty Bastard
Amber
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.77 / 5
Untappd
Verenigde Staten