Guinness

Special Export

€ 3,19

Ontdek het unieke bier Special Export van Guinness, speciaal gebrouwen voor de Belgische markt. Met overheerlijke aroma's van koffie, espresso en chocolade, en een stevige 8% alcohol, is dit bier perfect om van te genieten tijdens een goed gesprek.
Kleur
Alcohol %
8,0%
Inhoud
0,33 L
Land
Ierland
Bierstijl
Stout
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

Ontdek de unieke smaakervaring van Guinness Special Export, een speciaal gebrouwen bier dat exclusief verkrijgbaar is op de Belgische markt. Met zijn rijke aroma's van koffie, espresso en chocolade neemt dit bier je mee op een smaakvolle reis. Met een stevige body dankzij het alcoholpercentage van 8%, is dit bier perfect om van te genieten tijdens een goed gesprek.

Dit Stout bier wordt het best geserveerd in een Stoutglas, waarin de donkere, bijna zwarte kleur van het bier prachtig tot zijn recht komt. Met een serveertemperatuur tussen 8 en 11 °C komt de volle smaak van koffie en chocolade het beste tot zijn recht. Guinness Special Export past perfect bij vleesgerechten, pittige en belegen kazen, gekruide gerechten en zelfs zoete desserts. Het is een veelzijdig bier dat voor elke gelegenheid geschikt is.

Afkomstig uit Ierland, combineert dit bier de traditie en vakmanschap van Guinness met een unieke twist. Met een alcoholpercentage van 8,0 is het een bier waar je van kunt genieten en waar je zeker een bierbink van wordt. Bestel nu jouw Guinness Special Export bij 'BierBink' en laat je verrassen door zijn heerlijke smaak en karakter. Meer over de bierstijl Stout.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.51 / 5
Stoutglas
Stoutglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Chocolade , Koffie
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vleesgerechten , Zoete desserts

Meer van
Guinness

West Indies Porter
€ 4,09
Guinness West Indies Porter
Porter
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.57 / 5
Untappd
Ierland