Guinness

West Indies Porter

€ 4,09

Proef de unieke ronde bitterheid van Guinness West Indies Porter, met hints van chocolade en koffie. Ondanks zijn donkere kleur is dit bier verrassend licht met 6% alcohol. Perfect bij vleesgerechten of als dessertbegeleider met roomijs. Ontdek deze smaakvolle verwennerij!
Kleur
Alcohol %
6,0%
Inhoud
0,50 L
Land
Ierland
Bierstijl
Porter
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Ontdek de heerlijke Guinness West Indies Porter, een bier dat barst van de smaak en karakter. Dit bier heeft een diepzwarte kleur en een ronde bitterheid, afkomstig van de gebrande mout. Bij elke slok proef je de subtiele tonen van chocolade en koffie, waardoor dit bier een waar genot is voor de smaakpapillen.

Ondanks de donkere verschijning is de Guinness West Indies Porter verrassend licht en verfrissend. Met een alcoholpercentage van 6% is het de perfecte metgezel bij vleesgerechten, waar het de smaken nog meer naar voren brengt. Maar ook bij desserts met roomijs komt dit bier volledig tot zijn recht.

Serveer dit bier in een stoer stoutglas om de volle smaken optimaal te ervaren. Geniet van de intense geuren en smaken van gebrande mout en laat je verrassen door de heerlijke hints van chocolade. Dit bier is ook een geweldige keuze bij pittige en belegen kazen, gekruide gerechten en zoete desserts. Bestel nu de Guinness West Indies Porter bij BierBink en laat je smaakpapillen dansen van vreugde! Meer over de bierstijl Porter.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.57 / 5
Stoutglas
Stoutglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Chocolade , Gebrand mout , Koffie
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vleesgerechten , Zoete desserts
50

Meer van
Guinness

Special Export
€ 3,19
Guinness Special Export
Stout
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.51 / 5
Untappd
Ierland