Homeland

Klapgijp #8

€ 8,19

Klapgijp #8, een krachtige quadrupel bok voor avontuurlijke bierliefhebbers. Deze traktatie combineert zoete caramouten met hints van bourbon, vanille en rozijnen. Een smaakexplosie om te ontdekken. Haal de zeilen op en geniet van deze gelaagde en complexe reis!
Kleur
Alcohol %
12%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Bock
Serveer temp.
11 - 14 °C

Meer over dit bier

Klapgijp #8 is een krachtige quadrupel bok, gebrouwen door Homeland, dat zeker de avontuurlijke bierliefhebbers zal bekoren. Deze bijzondere biertraktatie combineert zoete caramouten met subtiele hints van bourbon, vanille en rozijnen. Het resultaat is een ware smaakexplosie die je keer op keer opnieuw wilt ontdekken.

Deze gelaagde en complexe reis wordt gekenmerkt door een diepe bruine kleur en een heerlijk aroma. Met een drinktemperatuur van 11 - 14 °C komt de volle smaak van Klapgijp #8 het beste tot zijn recht. Het bier heeft een rijk smaakprofiel van vanille en karamel, wat perfect samengaat met vleesgerechten, pittige en belegen kazen en gekruide gerechten.

Met een EBU van 45 en een alcoholpercentage van 12, is Klapgijp #8 een bier dat zeker niet onderschat mag worden. Het is een ware verwennerij voor de smaakpapillen en een absolute aanrader voor de ware bierliefhebber. Bestel dit unieke bier nu bij 'BierBink' en laat je verrassen door de smaakexplosie van Klapgijp #8! Meer over de bierstijl Bock.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.86 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Bourbon , Karamel , Rozijnen , Vanille
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vleesgerechten
45
Homeland

Brouwen met lef en liefde

Brouwerij Homeland is een eigenzinnige en avontuurlijke brouwerij gevestigd op de oude Marinewerf in hartje Amsterdam. Met een hypermoderne brouwerij op deze historische locatie, creëren zij een uniek assortiment aan bieren. Ze hebben al meerdere prijzen gewonnen bij de Dutch Beer Challenge. Een must-visit voor bierliefhebbers!

Lees meer

Meer van
Homeland

Scheepsbok
€ 3,19
Homeland Scheepsbok
Bock
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.42 / 5
Untappd
Nederland