Homeland

Scheepsbok

€ 3,19

Scheepsbok, een verrukkelijk moutig bier met een zoete nasmaak, gemaakt van royale hoeveelheden rogge en de meest smaakvolle gekarameliseerde mouten. Proef de weelderige en volle smaak van dit smakelijke bokbier!
Kleur
Alcohol %
6,5%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Bock
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Scheepsbok, gebrouwen bij Homeland, is een heerlijk moutig bier met een zoete afdronk. Dit bokbier wordt gebrouwen met een overvloedige hoeveelheid rogge en een selectie van de meest smaakvolle gekarameliseerde mouten. Geniet van de rijke en volle smaak van dit donkerbruine bier, dat perfect past bij de herfst- en wintermaanden.

Met zijn karakteristieke smaakprofiel van mout, karamel en zoethout, is Scheepsbok een ideale keuze om te combineren met verschillende gerechten. Probeer dit bier bijvoorbeeld eens bij vleesgerechten, pittige en belegen kazen, vette vis, gekruide gerechten of zoete desserts.

Serveer Scheepsbok in een tulpglas op een temperatuur tussen de 5 en 8 °C, zodat alle smaken optimaal tot hun recht komen. Met een alcoholpercentage van 6,5% en een EBU (bitterheid) van 15, biedt dit bier een perfecte balans tussen smaak en drinkbaarheid.

Bestel Scheepsbok nu bij 'BierBink' en ontdek zelf waarom dit bier geliefd is bij bierliefhebbers over de hele wereld. Proost op een heerlijk glas moutig genot! Meer over de bierstijl Bock.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.42 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Karamel , Moutig , Zoethout
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
15
Homeland

Brouwen met lef en liefde

Brouwerij Homeland is een eigenzinnige en avontuurlijke brouwerij gevestigd op de oude Marinewerf in hartje Amsterdam. Met een hypermoderne brouwerij op deze historische locatie, creëren zij een uniek assortiment aan bieren. Ze hebben al meerdere prijzen gewonnen bij de Dutch Beer Challenge. Een must-visit voor bierliefhebbers!

Lees meer

Meer van
Homeland

Klapgijp #8
€ 8,19
Homeland Klapgijp #8
Bock
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.86 / 5
Untappd
Nederland