Leeghwater

Opperbock

€ 2,99

Ontdek de heerlijke Opperbock van Brouwerij Leeghwater, een bockbier dat verleidt met zijn mix van rogge-, gerst- en tarwemout. Deze unieke creatie wordt verrijkt met karamel en zoethout, wat resulteert in een volle bock met een subtiel bittere nasmaak. Geniet van deze smaakvolle bierervaring!
Kleur
Alcohol %
6,3%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Bock
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Opperbock van Brouwerij Leeghwater is een heerlijk bockbier dat met zorg is gebrouwen. Dit donkerbruine bier is gemaakt van een combinatie van rogge-, gerst- en tarwemout, wat zorgt voor een rijke en volle smaak. De toevoeging van karamel en zoethout geeft het bier een verrassende twist.

Met een alcoholpercentage van 6,3% is Opperbock een bier om rustig van te genieten. Het heeft een licht bittere afdronk die perfect in balans is met de zoete en karamelachtige tonen. Dit bier is een echte favoriet voor de liefhebbers van bockbieren.

Opperbock past goed bij verschillende gerechten. Het is heerlijk in combinatie met vleesgerechten, pittige en belegen kazen en gekruide gerechten. Maar ook bij zoete desserts komt dit bier goed tot zijn recht. Serveer Opperbock in een tulpglas op een temperatuur van 5 - 8 °C voor de beste smaakbeleving.

Wil je zelf genieten van dit smaakvolle bockbier? Bestel Opperbock bij ons, 'BierBink', en ontdek waarom dit bier zo geliefd is onder bierliefhebbers. Proost! Meer over de bierstijl Bock.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.41 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Karamel , Zoethout
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vleesgerechten , Zoete desserts
25

Meer van
Leeghwater

Waaghals
€ 3,49
Leeghwater Waaghals
Tripel
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.54 / 5
Untappd
Nederland