Little Rain Brewing

The narcissist

€ 7,09

Proef de onweerstaanbare charme van The Narcissist, een New England Double IPA met Cryo Mosaic & Simcoe Hop. Geniet van de intense hopsmaken en aroma's die deze unieke biersensatie met zich meebrengt. Een ware traktatie voor de bierliefhebber.
Kleur
Alcohol %
7,7%
Inhoud
0,44 L
Land
Spanje
Bierstijl
IPA
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

Ben je op zoek naar een bier dat zowel je smaakpapillen als je ego streelt? Dan is The Narcissist van Little Rain Brewing het perfecte bier voor jou. Deze New England Double IPA is gebrouwen met Cryo Mosaic & Simcoe Hop, wat resulteert in een explosie van fruitige en hoppige smaken.

Met zijn lichtblonde kleur en bittere smaakprofiel is dit bier een ware IPA-liefhebbersdroom. Het heeft een alcoholpercentage van 7,7%, waardoor het een krachtige en verfrissende keuze is. Serveer het tussen de 8 en 11 graden Celsius voor de beste smaakervaring.

Naast zijn geweldige smaakprofiel, is The Narcissist ook veelzijdig als het gaat om foodpairing. Het past perfect bij salades, kip en gevogelte, witvis, jonge kaas en romige kaas. Dus of je nu een lichte maaltijd wilt combineren met een verfrissende IPA of jezelf wilt verwennen met een smaakvolle kaasplank, dit bier past altijd bij je culinaire avonturen.

Bestel The Narcissist nu bij BierBink en ontdek waarom dit bier zo'n unieke en verleidelijke keuze is. Laat je ego genieten van deze heerlijke IPA en trakteer jezelf op een smaakvolle ervaring. Proost! Meer over de bierstijl IPA.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Star rating
Blank rating
4.11 / 5
IPA glas
IPA glas
Het smaakprofiel van dit biertje
Bitter , Fruitig , Hoppig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Witvis
Little Rain Brewing

Hop, hartstocht, harmonie in bier

In het bruisende hart van Barcelona vindt Little Rain Brewing Company, een vernieuwende brouwerij, zijn thuis. Opgericht in 2021, heeft deze brouwerij zich snel gevestigd als een bastion van creativiteit en passie voor hops. Hun signatuur NEIPA's belichamen een delicate balans, het aanbieden van explosieve hoparoma's in een verrassend toegankelijk en verfrissend brouwsel. Little Rain is niet zomaar een brouwerij; het is een viering van vakmanschap, traditie en de grenzeloze mogelijkheden die hops te bieden hebben.

Lees meer