Bockbierpakket

€ 29,99

Het najaar is aangebroken en dat betekent maar één ding: het is tijd voor bockbier! Ervaar de warme en volle smaken van de herfst met ons exclusieve Bockbier Pakket, samengesteld met zorgvuldig geselecteerde 12 verschillende soorten bockbier. Dit is het perfecte geschenk voor liefhebbers van speciaalbier en een geweldige manier om de herfst te vieren. Ons Bockbier Pakket bevat 12 verschillende bockbieren, van traditioneel tot experimenteel. Geniet van een breed scala aan smaken en ontdek je nieuwe favoriet.
Momenteel niet op voorraad

Meer over de bieren in dit pakket

Ontdek het beste van de herfst met ons unieke bockpakket! Met 12 verschillende soorten bockbieren zit er voor ieder wat wils bij. Laat je verrassen door de diversiteit aan smaken en geniet van de warme en volle karakteristieken van deze bieren.

Bye Bye Summer van 100 Watt Brewery, de Dubbel Bock van Berging, en de Kwaremont Bok van De Brabanzdere. Proef de heerlijke smaken van de La bière bock van Dochter van de korenaar en de Pikantus Weizenbock van Erdinger. Geniet van de rijke donkere Oehoe Donker van Heidebrouwerij en de Wild Leven Bock van Hert Bier. Laat je verrassen door de Slobberbok van Klein Duimpje, de Barbar Bok van Lefebvre, de D'n Ossebock van Muifelbrouwerij, en het Van Vollenhoven Bokbier van Poesiat & Kater.

In het pakket vind je onder andere de 100 Watt Brewery Bye Bye Summer, een heerlijk bockbier dat je doet verlangen naar de zomerse dagen. De Berging Dubbel Bock biedt een rijke en robuuste smaakervaring, terwijl de De Brabanzdere Kwaremont Bok een unieke twist geeft aan de traditionele bockbierstijl.

Daarnaast is er ook ruimte voor wat humor met de De eeuwige jeugd Bokkelul, een bier dat niet alleen prikkelt met zijn naam, maar ook met zijn complexe en krachtige smaak. Voor de liefhebbers van weizenbock is er de Erdinger Pikantus Weizenbock, een bier met een zachte en romige textuur.

Met de Heidebrouwerij Oehoe Donker proef je de rijke smaken van het bos, terwijl het Hert Bier Wild Leven Bock je meeneemt op een avontuurlijke reis door de natuur. Voor degenen die houden van een toegankelijk bockbier is er de Klein Duimpje Slobberbok, een bier dat je keer op keer wilt blijven drinken.

Natuurlijk mogen ook de Lefebvre Barbar Bok, Muifelbrouwerij D'n Ossebock en Poesiat & Kater Van Vollenhoven Bokbier niet ontbreken. Deze brouwerijen hebben stuk voor stuk bieren gecreëerd die de herfst in al zijn glorie vieren.

Bestel nu ons 'BierBink' bockpakket en laat je smaakpapillen verwennen door deze unieke en gevarieerde selectie bockbieren. Proost op de herfst!