Bockbierpakket XL

€ 49,99

Het najaar is aangebroken en dat betekent maar één ding: het is tijd voor bockbier! Ervaar de warme en volle smaken van de herfst met ons exclusieve Bockbier Pakket XL, samengesteld met zorgvuldig geselecteerde 15 verschillende soorten speciaal bockbier. Het perfecte geschenk voor liefhebbers van speciaalbier en een geweldige manier om de herfst te vieren. Geniet van een breed scala aan smaken en ontdek je nieuwe favoriet.

Meer over de bieren in dit pakket

Welkom in het najaar, waar de warme en volle smaken van bockbier je verwelkomen. Ons exclusieve Bockbier Pakket XL is met zorg samengesteld en bevat maar liefst 15 verschillende soorten speciaal bockbier die je niet zomaar overal kunt vinden. Dit pakket is een perfect cadeau voor liefhebbers van speciaalbier en een geweldige manier om de herfst te vieren.

Ontdek een breed scala aan smaken, van traditioneel tot experimenteel, met ons Bockbier Pakket. Elk bier is zorgvuldig geselecteerd en biedt een unieke ervaring. Proef de Noordt Bok van Brouwerij Noordt, de Bock Sprong van Zeven Deugden, de Dubbelbok van Klein Duimpje en nog veel meer.

Met bieren zoals de Heimdall Imperial Rye Bock van Walhalla en de Opperbock van Leeghwater, zul je versteld staan van de diversiteit aan smaken. Of je nu een fan bent van traditionele bockbieren of graag nieuwe smaken wilt ontdekken, ons Bockbier Pakket heeft voor elk wat wils. Bestel nu bij ons 'BierBink' en geniet van deze heerlijke bieren in het comfort van je eigen huis. Proost op de herfst!

THT
04-07-2024
IJsbok
THT
04-07-2024
IJsbok hout