Palm Brewerie

Estaminet Refined Lager

€ 1,40

Ontdek de verfijnde smaak van Estaminet Refined Lager, een Belgische premium pils met Saaz-hop en een fruitige twist. Dit ambachtelijk gebrouwen bier, met beste natuurlijke ingrediënten en een traditionele lange gisting, biedt een volle densiteit. Na 6 weken rijping is dit een ware traktatie voor bierliefhebbers. Proost op kwaliteit!
Kleur
Alcohol %
5,2%
Inhoud
0,25 L
Land
België
Bierstijl
Pilsener
Serveer temp.
5 °C

Meer over dit bier

Ontdek de verfijnde Estaminet Refined Lager, een Belgisch premium pils met een fruitig karakter en een vleugje Saaz-hop. Dit ambachtelijk gebrouwen bier van Palm Brewerie wordt met de beste natuurlijke ingrediënten en een traditionele lange gisting geproduceerd, wat resulteert in een volle densiteit en een unieke smaakervaring. Met een rijping van 6 weken is dit bier een ware traktatie voor liefhebbers van kwaliteit en vakmanschap. Proost op ambachtelijkheid met Estaminet!

Met zijn licht kruidige en hoppige smaakprofiel en een alcoholpercentage van 5,2% is Estaminet een perfecte keuze voor liefhebbers van blond bier. Geniet van dit verfrissende bier in een fluitglas op een temperatuur van 5 °C. Combineer Estaminet met heerlijke gerechten zoals salades, kip en gevogelte, witvis, jonge kaas, romige kaas of vette vis voor een ultieme smaakbeleving. Bestel nu jouw Estaminet bij 'BierBink' en ontdek de rijke Belgische biertraditie in elke slok. Santé! Meer over de bierstijl Pilsener.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Blank rating
Blank rating
3.08 / 5
Fluitglas
Fluitglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Fruitig , Hoppig , Licht kruidig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Vette vis , Witvis
22