Sierra Nevada

Torpedo Extra IPA

€ 3,19

€ 2,89

Proef de verrukkelijke smaken van ambachtelijk gebrouwen bier en ontdek de geheimen van het brouwproces. Laat je betoveren door de rijke aroma's en geniet van de perfecte balans tussen hop en mout. Een bierliefhebber's paradijs wacht op je, klaar om je te verleiden met zijn onweerstaanbare charme.
Kleur
Alcohol %
7,2%
Inhoud
0,35 L
Land
Verenigde Staten
Bierstijl
IPA
Serveer temp.
8 - 11 °C
Momenteel niet op voorraad

Meer over dit bier

Maak kennis met onze nieuwste toevoeging aan het assortiment: BierBink, een unieke IPA uit de Verenigde Staten! Met zijn amberkleurige tint en een stevige alcoholpercentage van 7,2, is dit bier een ware smaakbeleving.

BierBink is speciaal ontworpen voor de echte liefhebbers van bittere bieren. Het IPA glas waarin het wordt geserveerd, zorgt ervoor dat de aroma's optimaal tot hun recht komen. Bij een serveertemperatuur van 8 - 11 °C ervaar je de ware essentie van dit bier.

De smaakprofielen van BierBink zijn werkelijk uniek. Het combineert de bitterheid met de frisheid van citrus en de zoetheid van tropisch fruit. Deze perfecte balans maakt het bier een ideale keuze voor salades, kip en gevogelte, witvis, jonge kaas, romige kaas en vette vis.

Ben je klaar om jouw smaakpapillen te verwennen? Bestel nu BierBink en ontdek de verrassende smaakcombinaties die dit bier te bieden heeft! Meer over de bierstijl IPA.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.72 / 5
IPA glas
IPA glas
Het smaakprofiel van dit biertje
Bitter , Citrus , Tropisch fruit
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Vette vis , Witvis
65
Sierra Nevada

Sierra Nevada Bier met een missie.

Sierra Nevada is een hippe, vlotte en informele brouwerij die bekend staat om zijn avontuurlijke en duurzame aanpak. Opgericht door Ken Grossman, begon het allemaal met zijn experimenten in zijn achtertuin en geheime wetenschappelijke projecten. Met tanks en leidingen uit schroothopen bouwde hij zijn eigen brouwerij met de hand. Duurzaamheid is verweven in alles wat ze doen, van het verminderen van hun ecologische impact tot het produceren van alternatieve energie. Bij BierBink kunt u genieten van de smaken die voortkomen uit het avontuurlijke en duurzame karakter van Sierra Nevada. Proost op goed bier en het behoud van onze planeet!

Lees meer

Meer van
Sierra Nevada

California IPA
€ 2,89
Sierra Nevada California IPA
IPA
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.47 / 5
Untappd
Verenigde Staten