Sierra Nevada

Big Little Thing

€ 3,19

Ontdek de Big Little Thing, een heerlijke imperiale IPA met een rijke moutigheid, subtiele zoetheid en exotische hopgeuren van mango, grapefruit en mandarijn. Een bier dat je smaakpapillen zal verrassen en je zeker niet wilt missen! Probeer het nu.
Kleur
Alcohol %
9,0%
Inhoud
0,35 L
Land
Verenigde Staten
Bierstijl
IPA
Momenteel niet op voorraad

Meer over dit bier

Maak kennis met de Big Little Thing, een verleidelijke imperiale IPA gebrouwen door Sierra Nevada. Dit bier verrast met een volle moutbody, subtiel zoete tonen en een explosie van tropische hoparoma's. Denk aan sappige mango, verfrissende grapefruit en heerlijk geurende mandarijn.

Deze IPA valt onder de categorie bierstijl en wordt het beste geserveerd in een speciaal IPA glas. De smaakprofielen zijn moutig en fruitig, waarbij de mandarijn, mango en grapefruit het best tot hun recht komen. Met zijn prachtige blonde kleur en een alcoholpercentage van 9,0 is dit bier een ware smaaksensatie uit de Verenigde Staten.

Geniet van de Big Little Thing bij diverse gerechten zoals salades, kip en gevogelte, witvis, jonge kaas, romige kaas en vette vis. De combinatie van smaken zorgt voor een harmonieus samenspel tussen het bier en de gerechten.

Bestel deze unieke Big Little Thing nu bij 'BierBink' en laat je verrassen door de complexe smaken en de uitgesproken hoparoma's van dit meesterwerk van Sierra Nevada. Proost op een onvergetelijke bierervaring! Meer over de bierstijl IPA.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.76 / 5
IPA glas
IPA glas
Het smaakprofiel van dit biertje
Grapefruit , Mandarijn , Mango , Moutig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Vette vis , Witvis
45
Sierra Nevada

Sierra Nevada Bier met een missie.

Sierra Nevada is een hippe, vlotte en informele brouwerij die bekend staat om zijn avontuurlijke en duurzame aanpak. Opgericht door Ken Grossman, begon het allemaal met zijn experimenten in zijn achtertuin en geheime wetenschappelijke projecten. Met tanks en leidingen uit schroothopen bouwde hij zijn eigen brouwerij met de hand. Duurzaamheid is verweven in alles wat ze doen, van het verminderen van hun ecologische impact tot het produceren van alternatieve energie. Bij BierBink kunt u genieten van de smaken die voortkomen uit het avontuurlijke en duurzame karakter van Sierra Nevada. Proost op goed bier en het behoud van onze planeet!

Lees meer

Meer van
Sierra Nevada

California IPA
€ 2,89
Sierra Nevada California IPA
IPA
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.47 / 5
Untappd
Verenigde Staten
Torpedo Extra IPA
€ 3,19 € 2,89