Abbaye d'Orval

Orval

€ 2,89

Ontdek de unieke smaak van Orval Trappist Ale, een zeldzaam bier waar wilde gist een ongeëvenaarde twist toevoegt. Geduld wordt beloond: experts adviseren minstens zes maanden lagering voor de ultieme beleving. Dit erkende trappistenbier met het Authentic Trappist Product logo is een ware traktatie voor kenners.
Kleur
Alcohol %
6.2%
Inhoud
0,33 L
Land
België
Bierstijl
Pale Ale
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

Orval Trappist Ale, gebrouwen bij Abbaye d'Orval, is een uniek bovengistend bier met een verrassende twist dankzij de wilde gist die zorgt voor een onderscheidende smaak. De langdurige lagering die dit bier ondergaat, maakt het een ware traktatie voor de geduldige bierliefhebber. Kenners adviseren om dit bier niet te snel te drinken; minstens zes maanden na botteling is de ideale wachttijd voor optimale smaakbeleving. Als erkend trappistenbier draagt Orval trots het logo Authentic Trappist Product, een ware garantie voor kwaliteit en traditie.

Met zijn bloemige aroma en gouden kleur is Orval een verfijnde Pale Ale met een subtiel smaakprofiel van limoen, kaneel, gras en appel. Perfect geschikt voor bij salades, kip, witvis, jonge kaas, romige kaas en diverse vleesgerechten. Schenk dit heerlijke bier in een kelkglas en geniet van de complexe smaken bij een ideale serveertemperatuur van 8-11 °C. Ontdek de unieke smaakervaring van Orval Trappist Ale, nu verkrijgbaar bij 'BierBink'! Meer over de bierstijl Pale Ale.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.69 / 5
Kelkglas
Kelkglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Appel , Bloemig , Grassig , Kaneel , Limoen
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Vleesgerechten , Witvis
36
Abbaye d'Orval

Trappist van harmonieuze smaak

De brouwerij van Orval, gevestigd binnen de abdij, brouwt al sinds 1931 Orval-bier met unieke smaak. Met zorg geselecteerde hop en gisten zorgen voor een complex-fruitig karakter en subtiele harmonie, resulterend in een authentieke trappist met ethische dimensie. 🍺

Lees meer