Bosteels

Tripel Karmeliet

€ 2,49

Geniet van de heerlijke Tripel Karmeliet, een uniek bier gebrouwen volgens een eeuwenoud recept uit een Karmelietenklooster. Deze verfijnde tripel biedt een perfecte balans tussen gerst, haver en tarwe, met zachte fruitige tonen en een verrassend delicate smaak. Ontdek deze prachtige harmonie en laat je smaakpapillen verwennen.
Kleur
Alcohol %
8,4%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Tripel
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

Ontdek de heerlijke en verfijnde smaak van Tripel Karmeliet, een uniek bier gebrouwen volgens een eeuwenoud recept uit 1679. Dit bier vindt zijn oorsprong in een Karmelietenklooster in Dendermonde en is een ware traktatie voor de smaakpapillen. Tripel Karmeliet is een genuanceerde tripel met een perfecte balans tussen gerst, haver en tarwe. De zachte, fruitige tonen en verrassend delicate smaak maken dit bier een ware harmonie van smaken.

Met zijn blondkleurige uitstraling en fruitige smaakprofiel is Tripel Karmeliet een bier dat perfect past bij verschillende gerechten en gelegenheden. Geniet van dit bier in een kelkglas en serveer het op een temperatuur tussen 8 en 11°C voor de ultieme smaakbeleving. Het is de ideale metgezel voor vleesgerechten, pittige en belegen kazen, vette vis, gekruide gerechten en zelfs zoete desserts. Met een alcoholpercentage van 8,4% is dit bier een echte aanrader voor de liefhebbers.

Wil je zelf genieten van de unieke smaak van Tripel Karmeliet? Bestel dit bier nu bij 'BierBink' en laat je verrassen door de verfijnde smaak en harmonie van smaken. Meer over de bierstijl Tripel.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.99 / 5
Kelkglas
Kelkglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Fruitig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
16