Brasserie Lupulus

Organicus Bio

€ 2,59

Ontdek Lupulus Organicus Bio, een verfrissende biologische Tripel met een subtiele hoppigheid en een vleugje citrusfruit. Deze aangenaam drinkbare 8,5% ABV bier kan stiekem een wolf in schaapskleren zijn. Proef de natuurlijke smaken en geniet van een unieke bierervaring.
Kleur
Alcohol %
8,5%
Inhoud
0,33 L
Land
België
Bierstijl
Tripel
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

Ontdek de Lupulus Organicus, een verrukkelijke biologische Tripel gebrouwen door Brasserie Lupulus in België. Met zijn hoppige karakter en subtiele bitterheid, omarmt dit bier je smaakpapillen met een vleugje citrusfruitigheid. Met een alcoholgehalte van 8,5% is dit wolfje misschien wel een wolf in schaapskleren, maar oh zo drinkbaar!

De lichtblonde kleur en het moutige smaakprofiel van de Lupulus Organicus maken het perfect voor liefhebbers van Tripels. Serveer dit heerlijke bier in een kelkglas tussen 8 en 11 °C en geniet van de verfrissende combinatie van citrus en geel fruit. Van vleesgerechten tot zoete desserts, dit bier past perfect bij een scala aan gerechten. Laat je verrassen door de licht kruidige afdronk en bestel de Lupulus Organicus vandaag nog bij ons 'BierBink'! Meer over de bierstijl Tripel.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.54 / 5
Kelkglas
Kelkglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Citrus , Geel fruit , Licht bitter , Licht kruidig , Moutig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
32
Brasserie Lupulus

Lupulus met Wolvenkracht.

Brasserie Lupulus, opgericht in 2004, begon als brouwerij voor de naastgelegen bistro. Al snel groeide de passie voor unieke bieren en in 2007 werd Lupulus Blond gelanceerd. Met respect voor traditie en vernieuwende smaken, gebrouwen in een idyllische Ardense hoeve met moderne installaties. Fun fact: hop heet in het Latijn Humulus Lupulus, wat 'kleine nederige wolf' betekent. Dat verklaart de naam en het logo met de wolf!

Lees meer

Meer van
Brasserie Lupulus

Blanche
€ 2,39
Brasserie Lupulus Blanche
Wit
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.37 / 5
Untappd
België
Blonde Tripel
€ 2,59
Brasserie Lupulus Blonde Tripel
Tripel
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.6 / 5
Untappd
België