Two Chefs Brewing

Creatieve bieren, grenzeloze smaakervaringen.

Two Chefs Brewing is een toonaangevende ambachtelijke brouwerij gevestigd in Nederland. Opgericht in 2012 door Sanne Slijper en Martijn Disseldorp, twee bevlogen en getalenteerde brouwers, heeft de brouwerij een reputatie opgebouwd als een pionier in de Nederlandse ambachtelijke bierindustrie. Met een passie voor het combineren van unieke smaken en het verkennen van nieuwe bierstijlen, staat Two Chefs Brewing bekend om zijn creatieve benadering van brouwprocessen en het gebruik van onconventionele ingrediënten.

Het assortiment van Two Chefs Brewing is zeer divers, variërend van klassieke stijlen zoals IPA's, stouts en lagers tot unieke en experimentele brouwsels die de grenzen van de traditionele bierproductie verleggen. Het team van ervaren brouwers is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe recepten en het perfectioneren van bestaande bieren, waardoor ze een breed scala aan smaken en aroma's kunnen bieden aan bierliefhebbers over de hele wereld.

Naast hun passie voor bier, streeft Two Chefs Brewing ernaar om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn. Ze maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen, minimaliseren afval en ondersteunen lokale gemeenschappen. Dit toont hun toewijding aan duurzaamheid en verantwoordelijkheid.

Bij BierBink kun je de bieren van Two Chefs Brewing bestellen en genieten van de unieke smaken en avontuurlijke brouwcreaties die deze brouwerij te bieden heeft. Probeer een van hun IPA's, stouts of lagers en ontdek waarom Two Chefs Brewing een van de meest gewaardeerde ambachtelijke brouwerijen van Nederland is.

Two Chefs Brewing

Creatieve bieren, grenzeloze smaakervaringen.

Two Chefs Brewing is de shit! Deze badass brouwerij, opgericht in 2012, is de koning van de Nederlandse ambachtelijke bierwereld. Met hun creatieve brouwprocessen en gekke ingrediënten maken ze bieren die zowel avontuurlijk als verfijnd zijn. Van IPA's tot experimentele brouwsels, ze hebben het allemaal. En ze zijn ook nog eens groen bezig met hun focus op duurzaamheid. Cheers!

Tropical Ralphie
€ 2,79
Two Chefs Brewing Tropical Ralphie
Weizen
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.45 / 5
Untappd
Nederland