De Brabandere

Bavik Super Wit

€ 1,39

Ontdek de verrassende smaak van Bavik Super Wit, een romig en fruitig bier met een vleugje kruiden. Bierexpert Michael Jackson beschrijft het als een ware smaaksensatie. Proef de befaamde kwaliteit en laat je verleiden door Bavik Super Wit.
Kleur
Alcohol %
5%
Inhoud
0,33 L
Land
België
Bierstijl
Wit
Serveer temp.
5 °C

Meer over dit bier

Ontdek de puurheid van Bavik Super Wit, een verleidelijk Belgisch bier gebrouwen bij De Brabandere. Met zijn romige textuur en heerlijke fruitigheid betovert dit bier je smaakpapillen. Een vleugje kruiden voegt een extra dimensie toe aan deze ware smaaksensatie, zoals beschreven door bierexpert Michael Jackson. Proef de befaamde kwaliteit van Bavik Super Wit en laat je verrassen.

Dit bier uit België, geserveerd in een elegant kelkglas, heeft een kruidig en fruitig geurprofiel dat je zintuigen prikkelt. Het fruitige smaakprofiel wordt versterkt door een subtiele kruidigheid, waardoor elke slok een unieke ervaring wordt. Met zijn witte kleur en een alcoholpercentage van 5%, is Bavik Super Wit perfect om te genieten in goed gezelschap of bij een zonnige dag. Serveer dit verfrissende bier op een temperatuur van 5 °C en laat je betoveren door de veelzijdigheid van dit bier. Bestel nu bij 'BierBink' en ontdek zelf waarom Bavik Super Wit een favoriet is onder bierliefhebbers. Meer over de bierstijl Wit.

Download het proefformulier
Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.43 / 5
Kelkglas
Kelkglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Fruitig , Kruidig
11
De Brabandere

Brouwen met passie, smaak en traditie

Brouwerij De Brabandere is een familiebedrijf dat al sinds 1894 met passie en liefde bier brouwt. Met de beste meesterbrouwers en traditionele ingrediënten creëren ze een rijk assortiment aan bieren. Authenticiteit, kwaliteit en tijd zijn hierbij essentieel. Ze delen hun passie met hun medewerkers en brengen leven in de brouwerij, waardoor hun bieren zorgen voor plezierige en sprankelende momenten met vrienden. Ze blijven trouw aan hun oorsprong in Bavikhove en zijn actief betrokken bij de lokale gemeenschap. Brouwerij De Brabandere is een van de grootste onafhankelijke brouwerijen in België.

Lees meer

Meer van
De Brabandere

%
Wittekerke Rose
€ 1,79 € 1,59
De Brabandere Wittekerke Rose
Fruitbier
Star rating
Star rating
Star rating
Blank rating
Blank rating
3.04 / 5
Untappd
België
Kwaremont Bok
€ 2,59