Dochter van de Korenaar

Charbon

€ 2,99

Als bier specialist ben ik dolenthousiast over het verrukkelijke Charbon bier van Dochter van de Korenaar. Deze Stout is een waar genot voor echte bierliefhebbers, met heerlijke vanille-aroma's en rokerige tonen uit speciale rookmout. Trakteer je smaakpapillen op deze unieke smaakcombinatie met Charbon! Proef en geniet!
Kleur
Alcohol %
7,0%
Inhoud
0,33 L
Land
België
Bierstijl
Rookbier
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

Als bier specialist ben ik razend enthousiast over het verrukkelijke Charbon bier van Dochter van de Korenaar. Deze Stout is een waar genot voor gevorderde bierliefhebbers, met heerlijke vanille-aroma's en rokerige tonen die voortkomen uit speciale rookmout. De unieke smaakcombinatie van Charbon trakteert je smaakpapillen op een onvergetelijke ervaring.

Charbon is een Stout bier met een diepzwarte kleur en een smaakprofiel dat zowel rokerig als vanilleachtig is. Het is de perfecte keuze voor degenen die houden van intense en complexe smaken. Dit bier uit België wordt het beste geserveerd in een Stoutglas, op een temperatuur van 8-11 °C.

Charbon past uitstekend bij verschillende gerechten. Het is een geweldige aanvulling op vleesgerechten, pittige en belegen kazen, vette vis en gekruide gerechten. Bovendien kan dit bier zelfs worden gecombineerd met zoete desserts voor een heerlijke afsluiting van de maaltijd.

Met een EBU van 46 en een alcoholpercentage van 7,0 is Charbon een bier dat niet te missen is. Bestel dit unieke bier bij ons, BierBink, en laat je verrassen door de smaaksensatie die Charbon te bieden heeft. Meer over de bierstijl Rookbier.

Download het proefformulier
Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.51 / 5
Stoutglas
Stoutglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Rokerig , Vanille
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
46

Meer van
Dochter van de Korenaar

La bière bock
€ 2,99
Dochter van de Korenaar La bière bock
Bock
België