Gooische Bierbrouwerij

Gooische Bock

€ 2,89

Ontdek het bekroonde Gooische Bock bier met zijn verwarmende karakter en heerlijke caramelzoete smaak, dankzij de gebruikte mouten. De toevoeging van rogge zorgt voor een subtiel zuurtje. Geniet het hele jaar door van dit geweldige bier, niet alleen in de herfst!
Kleur
Alcohol %
7%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Bock
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Ontdek het prijswinnende Gooische Bock bier, gebrouwen door de Gooische Bierbrouwerij. Dit bier heeft een verwarmend karakter en een heerlijke caramelzoete smaak, dankzij de zorgvuldig geselecteerde mouten. De toevoeging van rogge geeft het een subtiel zuurtje, wat zorgt voor een verrassende twist.

Geniet niet alleen in de herfst, maar het hele jaar door van dit geweldige bier! Met zijn donkerbruine kleur en een alcoholpercentage van 7%, is Gooische Bock een perfecte keuze voor liefhebbers van bockbieren.

Dit bier past perfect bij vleesgerechten, pittige en belegen kazen, gekruide gerechten en zoete desserts. Serveer het in een tulpglas op een temperatuur tussen de 5 en 8 °C voor de optimale smaakbeleving.

Bestel nu dit unieke bier bij BierBink en laat je verrassen door de rijke smaken en aromatische karakter van Gooische Bock! Meer over de bierstijl Bock.

Download het proefformulier
Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.64 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Karamel , Licht rokering
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vleesgerechten , Zoete desserts
25
Gooische Bierbrouwerij

Toegankelijk, zacht en lokaal.

De Gooische Bierbrouwerij, opgericht door Gijs, Arjanneke en Guido, is een levendige en informele brouwerij. Gijs is de meesterbrouwer, Arjanneke zorgt voor de creatieve smaak en Guido brengt zakelijke expertise en sociaal ondernemen in. Aaron is een enthousiaste verkoper, Chantal regelt de logistiek en het team in het magazijn wordt ondersteund door Sarah. De brouwerij maakt toegankelijke bieren met een zacht karakter, waarbij boekweit een belangrijk ingrediënt is dat verwijst naar de geschiedenis van het Gooi. Het pand van de brouwerij is omgetoverd tot een foodhal met een nieuw ontwerp maar met behoud van de oorspronkelijke uitstraling uit 1912.

Lees meer