Tartarus beers

Erebus

€ 9,29

Erebus, een krachtige stout met tarwe, haver en kristalmouten voor volle body en zoetheid. Geroosterde en chocoladetonen komen naar voren dankzij de donkere mouten, terwijl de Mozaïekhop zorgt voor een fruitige twist. Gerijpt op frambozen en cacaopoeder voor een verrukkelijke chocoladekick. Een hemelse, fruitige en zachte afdronk.
Kleur
Alcohol %
14,5%
Inhoud
0,33 L
Land
Verenigd Koninkrijk
Bierstijl
Stout
Serveer temp.
15 °C

Meer over dit bier

Erebus, gebrouwen door Tartarus Beers, is een buitengewone stout die je smaakpapillen zal verrassen. Met een basis van tarwe en haver heeft dit bier een zijdezachte, volle body. De toevoeging van kristalmouten zorgt voor een heerlijke karamelzoetheid, terwijl de donkere mouten zorgen voor geroosterde en chocoladetonen. Maar dat is nog niet alles! Mozaïekhop voegt een fruitige dimensie toe aan dit bier.

Wat Erebus echt uniek maakt, is de rijping op frambozen en cacaopoeder. Dit geeft het bier een fruitige chocoladekick die je niet snel zult vergeten. Licht zuur en fruitig als de hel, eindigt dit bier met een zachte chocoladeachtige afdronk.

Met zijn zwarte kleur en een alcoholpercentage van 14,5% is Erebus een echte stout die je niet mag missen. Geniet van dit bier in een stoutglas op een serveertemperatuur van 15 °C. De smaakprofielen van fruitig, chocolade, karamel en licht zurig maken het een veelzijdige keuze. Of je nu van vleesgerechten, pittige kazen, vette vis, gekruide gerechten of zoete desserts houdt, Erebus past perfect bij al deze smaken.

Bestel Erebus, het bier dat je smaakpapillen zal veroveren, nu bij 'BierBink'! Meer over de bierstijl Stout.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Star rating
Blank rating
4.11 / 5
Stoutglas
Stoutglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Chocolade , Fruitig , Karamel , Licht zurig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
Tartarus beers

Mythologie gebrouwen in elk glas

Gelegen in het hart van Sheepscar, aan de rand van het bruisende centrum van Leeds, huist Brouwerij Tartarus, een unieke smeltkroes van ambacht en mythologie. Deze ambachtelijke brouwerij is gespecialiseerd in het creëren van kleine partijen craft bier, waarbij elke slok een verhaal vertelt doordrenkt met mythische nuances. Hun toewijding aan authenticiteit en smaakinnovatie schijnt door in elk uniek brouwsel, dat de traditionele biercultuur uitdaagt en tegelijkertijd hulde brengt aan tijdloze verhalen. Tartarus is meer dan een brouwerij; het is een bezielde reis door eeuwenoude legendes, gevierd met elk glas.

Lees meer

Meer van
Tartarus beers

Krampus 2022
€ 8,99
Tartarus beers Krampus 2022
Porter
Star rating
Star rating
Star rating
Star rating
Blank rating
4.11 / 5
Untappd
Verenigd Koninkrijk
Ladon 120 Minute IPA
€ 9,69
Tartarus beers Ladon 120 Minute IPA
IPA
Verenigd Koninkrijk