THT
27-05-2024
Van de Streek

Playground Non Alcoholic IPA

€ 2,49

Ontdek de Playground Non Alcoholic IPA, een van de eerste alcoholarme IPA's. Geniet van de aangename bitterheid en smaken van citrus en tropisch fruit, dankzij de 5 Amerikaanse hoppen. Een verfrissende keuze voor bierliefhebbers zonder alcohol.
Kleur
Alcohol %
0,4%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Alcoholarm
Serveer temp.
5 °C

Meer over dit bier

Maak kennis met de Playground Non Alcoholic IPA, een revolutionaire alcoholarme IPA die de smaakpapillen prikkelt. Dit bier, gebrouwen door Van de Streek, is een ware traktatie voor liefhebbers van bier zonder alcohol. De aangename bitterheid en de verfrissende smaken van citrus en tropisch fruit komen tot leven dankzij de toevoeging van 5 Amerikaanse hoppen.

Met zijn gouden kleur en hoppig karakter is de Playground Non Alcoholic IPA een uitstekende keuze voor IPA-liefhebbers die willen genieten van een verfrissend drankje zonder de alcohol. Deze IPA past perfect bij salades, kip en gevogelte, witvis, jonge en romige kazen en vette vis. Serveer het bier op een temperatuur van 5 °C voor de optimale smaakbeleving.

Met een alcoholgehalte van slechts 0,4% is dit bier een geweldige optie voor diegenen die willen genieten van de smaak van een IPA zonder de negatieve gevolgen van alcohol. Bestel de Playground Non Alcoholic IPA vandaag nog bij 'BierBink' en ontdek zelf waarom dit bier zo geliefd is bij bierliefhebbers over de hele wereld. Meer over de bierstijl Alcoholarm.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.33 / 5
IPA glas
IPA glas
Het smaakprofiel van dit biertje
Citrus , Hoppig , Perzik
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Vette vis , Witvis
50

Meer van
Van de Streek

Blackbock
€ 2,99
Van de Streek Blackbock
Bock
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.31 / 5
Untappd
Nederland