Brasserie {C}

Curtius Classic

€ 2,99

Curtius Classic: Een verfrissend blond bier, gebrouwen met premium ingrediënten voor een lichte smaak en verfrissende aroma's. Met een mix van gerst- en tarwemout voor een aangename lichtheid en toevoeging van aromatische hopbloesems voor een subtiele bitterheid en fruitige smaak. Uniek en progressief door meerdere fermentatiestappen. Geniet van deze kwaliteit in een 37.5 cl kurkfles, net als Champagne!
Kleur
Alcohol %
7,0%
Inhoud
0,33 L
Land
België
Bierstijl
Pale Ale
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

Ontdek de verfijnde smaak van Curtius Classic, een Belgisch bier gebrouwen bij Brasserie {C}. Dit lichtblonde bier is een waar genot voor de zintuigen, met een fruitig en bloemig smaakprofiel dat perfect in balans is. De toevoeging van aromatische hopbloesems zorgt voor een subtiele bitterheid en een verrukkelijke fruitige afdronk.

Met een alcoholpercentage van 7,0 is Curtius Classic een bier dat zich onderscheidt door zijn progressieve smaak, verkregen door meerdere fermentatiestappen die verspreid zijn over enkele maanden. Geniet van dit heerlijke bier in een Teku glas, geserveerd op een ideale temperatuur van 8-11 °C. Perfect te combineren met salades, kip, witvis, jonge en romige kazen. Bestel nu bij 'BierBink' en ervaar de kwaliteit en prestige van Curtius Classic in een stijlvolle 37,5 cl fles, geheel in lijn met zijn voortreffelijke inhoud. Proost op vakmanschap en geniet van deze unieke Belgische Pale Ale! Meer over de bierstijl Pale Ale.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.49 / 5
Teku
Teku
Het smaakprofiel van dit biertje
Bloemig , Fruitig , Licht bitter
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Jonge kaas , Kip en gevogelte , Romige kaas , Salades , Witvis
16
Brasserie {C}

Passie in elke slok

Brasserie {C} is de ultieme mix van geschiedenis en passie. Sinds 2012 zetten François en Renaud, twee jonge agronomen, hun leven op z'n kop met hun brouwavontuur. Van garage-experiment tot gastronomische favoriet, deze bierdromers blijven vernieuwen en verwelkomen iedereen met open armen in hun brouwerij! Cheers!

Lees meer

Meer van
Brasserie {C}

Curtius Triple
€ 3,19
Brasserie {C} Curtius Triple
Tripel
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.62 / 5
Untappd
België
Curtius Black
€ 2,99
Brasserie {C} Curtius Black
Stout
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.5 / 5
Untappd
België