Brasserie {C}

Curtius Triple

€ 3,19

Ontdek de opwindende smaak van Curtius Triple: een zoete en pittige sensatie in elke slok! Verfrissende fruitige tonen en een krachtige kick maken dit bier perfect voor avontuurlijke bierliefhebbers op zoek naar intensiteit en plezier. Proef de spanning van Curtius Triple vandaag nog!
Kleur
Alcohol %
9,0%
Inhoud
0,33 L
Land
België
Bierstijl
Tripel
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

Curtius Triple is een opwindend bier met een pittige karakter! Deze Belgische tripel, gebrouwen bij Brasserie {C}, biedt een verfrissende smaak met fruitige tonen en een kracht die de avontuurlijke bierliefhebber zeker zal bekoren. Met een heldere blond kleur en een alcoholpercentage van 9,0, is dit bier een ware sensatie voor de zintuigen.

Geniet van Curtius Triple in een elegant kelkglas, bij een serveertemperatuur tussen 8 en 11 °C. De fruitige en kruidige smaakprofielen maken dit bier perfect te combineren met vleesgerechten, pittige kazen, vette vis, gekruide gerechten en zelfs zoete desserts. Voor een onvergetelijke bierervaring vol amplitude en avontuur, bestel deze unieke Curtius Triple vandaag nog bij 'BierBink'! Proost op een smaakvolle ontdekkingstocht door de wereld van Belgisch bier. Meer over de bierstijl Tripel.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.62 / 5
Kelkglas
Kelkglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Fruitig , Kruidig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
28
Brasserie {C}

Passie in elke slok

Brasserie {C} is de ultieme mix van geschiedenis en passie. Sinds 2012 zetten François en Renaud, twee jonge agronomen, hun leven op z'n kop met hun brouwavontuur. Van garage-experiment tot gastronomische favoriet, deze bierdromers blijven vernieuwen en verwelkomen iedereen met open armen in hun brouwerij! Cheers!

Lees meer

Meer van
Brasserie {C}

Curtius Classic
€ 2,99
Brasserie {C} Curtius Classic
Pale Ale
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.49 / 5
Untappd
België
Curtius Black
€ 2,99
Brasserie {C} Curtius Black
Stout
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.5 / 5
Untappd
België