Brasserie {C}

Curtius Black

€ 2,99

Ontdek de magie van Curtius Black, een ongefilterd imperial stout met een krachtige 8% ABV. Deze karaktervolle stout betovert met zijn rijke smaken van geroosterde koffie en cacao, geaccentueerd door een harmonieuze bitterheid. De naam Black {C} weerspiegelt zowel zijn diepzwarte kleur als de oorsprong bij de brouwerij. Laat je verrassen door dit unieke bier!
Kleur
Alcohol %
8,0%
Inhoud
0,33 L
Land
België
Bierstijl
Stout
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

Curtius Black, een verleidelijke imperial stout van 8% ABV, is een waar genot voor liefhebbers van karaktervolle bieren boordevol smaak. Dit bier, gebrouwen bij Brasserie {C} in België, is gegarandeerd niet-gepasteuriseerd, niet-gesteriliseerd en niet-gefilterd, waardoor het de ware essentie van ambachtelijke brouwkunst behoudt. Bij het inschenken onthult het een diepzwarte kleur met aroma's van geroosterde koffie en cacao, vergezeld van een harmonieuze bitterheid die de smaakervaring verrijkt.

De naam Black {C} verwijst niet alleen naar de ondoorgrondelijke duisternis van zijn lichaam, maar ook naar de trots van de brouwerij waar deze stout tot leven komt. Met smaakprofielen van chocolade, koffie en geroosterde mout, is Curtius Black een veelzijdige metgezel die perfect past bij een scala aan gerechten, van witvis tot vette vis, van vleesgerechten tot zoete desserts. Geniet van dit bier uit een Teku-glas op een serveertemperatuur van 8-11 °C en ontdek de diepte van smaak die deze Belgische stout te bieden heeft. Bestel deze parel van een bier bij ons 'BierBink' en laat je smaakpapillen verwennen! Meer over de bierstijl Stout.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.5 / 5
Teku
Teku
Het smaakprofiel van dit biertje
Chocolade , Geroosterde mout , Koffie
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Witvis , Zoete desserts
55
Brasserie {C}

Passie in elke slok

Brasserie {C} is de ultieme mix van geschiedenis en passie. Sinds 2012 zetten François en Renaud, twee jonge agronomen, hun leven op z'n kop met hun brouwavontuur. Van garage-experiment tot gastronomische favoriet, deze bierdromers blijven vernieuwen en verwelkomen iedereen met open armen in hun brouwerij! Cheers!

Lees meer

Meer van
Brasserie {C}

Curtius Classic
€ 2,99
Brasserie {C} Curtius Classic
Pale Ale
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.49 / 5
Untappd
België
Curtius Triple
€ 3,19
Brasserie {C} Curtius Triple
Tripel
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.62 / 5
Untappd
België