Brasserie Caulier

Bon Secours Prestige

€ 2,69

Ontdek Bon Secours Prestige, een verfijnde Tripel met een unieke mix van gerst, tarwe en haver. Proef de complexe smaken en geniet van de ronde textuur en subtiele kruidige tonen. Een ware traktatie voor de smaakpapillen met frisse citrusaroma's en lichte bitterheid.
Kleur
Alcohol %
9,0%
Inhoud
0,33 L
Land
België
Bierstijl
Tripel
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

Ontdek de unieke smaakervaring van Bon Secours Prestige, een verfijnde Tripel gebrouwen door Brasserie Caulier in België. Deze prachtige creatie combineert gerst, tarwe en haver om een complex en boeiend bier te creëren. Bij elke slok proef je de harmonieuze mix van smaken en geniet je van de zijdezachte textuur. Maar dat is nog niet alles - laat je verrassen door de subtiele kruidige tonen die dit bier zijn karakter geven.

Bon Secours Prestige is een ware traktatie voor de smaakpapillen, met verfrissende citrusaroma's en een lichte bitterheid die perfect in balans zijn. Het gouden kleurenpalet geeft dit bier een elegante uitstraling, terwijl het fruitige smaakprofiel een vleugje speelsheid toevoegt.

Of je nu een bierliefhebber bent die houdt van een lichte bitterheid of iemand die graag geniet van frisse citrusnoten, Bon Secours Prestige heeft voor ieder wat wils. Serveer dit bier op een ideale temperatuur van 8-11 °C in een kelkglas voor een optimale smaakbeleving. Met een alcoholpercentage van 9,0 is dit bier een heerlijke metgezel voor een gezellige avond.

Bestel Bon Secours Prestige vandaag nog bij 'BierBink' en ontdek zelf waarom dit bier een favoriet is onder bierkenners. Laat je verrassen door de verfijnde smaken en geniet van een unieke bierervaring die je smaakpapillen zal verwennen. Meer over de bierstijl Tripel.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.65 / 5
Kelkglas
Kelkglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Citrus , Fruitig , Licht bitter
24
Brasserie Caulier

Brouwen met passie erfgoed en innovatie.

Brasserie Caulier, gelegen in België, is een levendig familieverhaal van passie, traditie en vernieuwing. Sinds 1933 heeft elke generatie zijn stempel gedrukt op de brouwerij. Met een gedurfde stap introduceerden Roger en Linda in de jaren '90 hun kenmerkende blond bier. In 2012 voegden Laurent, Bertrand en Vincent zich bij hun ouders. Om aan de groeiende vraag te voldoen, heeft Brasserie Caulier in 2018 geïnvesteerd in uitbreiding en modernisering van de brouwzaal en productiecapaciteit. Het resultaat is een brouwerij die niet alleen bier produceert, maar ook het erfgoed van een familie koestert en perfectioneert.

Lees meer

Meer van
Brasserie Caulier

Bon Secours Émérite
€ 2,69
Bon Secours Héritage
€ 2,69
Brasserie Caulier Bon Secours Héritage
Amber
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.31 / 5
Untappd
België