Nieuw
Brasserie Caulier

Paix Dieu

€ 3,29

Ontdek het unieke abdijbier Paix Dieu, gebrouwen bij volle maan. Troebel en goudkleurig met romig schuim. Geniet van zachte hoppige smaken met fruitige, gistige, koriander- en kruidentonen. Proef de magie van deze speciale brouwervaring!
Kleur
Alcohol %
10,0%
Inhoud
0,33 L
Land
België
Bierstijl
Tripel
Serveer temp.
11 - 14 °C

Meer over dit bier

Ontdek het unieke Paix Dieu bier, een betoverend abdijbier dat enkel bij volle maan wordt gebrouwen door Brasserie Caulier in België. Met zijn troebele en goudkleurige verschijning en romige, stevige schuimlaag is dit bier een waar genot voor de zintuigen. De zachte en hoppige smaken worden aangevuld met subtiele hints van fruit, gist, koriander en kruiden, waardoor elke slok een avontuur op zich is.

Dit blond bier met een tripelstijl en een fruitig, kruidig en hoppig profiel komt het beste tot zijn recht in een kelkglas en bij een serveertemperatuur tussen 11 en 14 °C. Paix Dieu vormt een perfecte combinatie met jonge kaas, romige kazen, vleesgerechten, pittige en belegen kazen en gekruide gerechten. Haal deze goddelijke brouwsel in huis en geniet van een unieke smaakervaring. Bestel jouw voorraad van Paix Dieu vandaag nog bij 'BierBink' en laat je verrassen door dit bijzondere bier! Meer over de bierstijl Tripel.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.77 / 5
Kelkglas
Kelkglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Fruitig , Gist , Hoppig , Koriander , Kruidig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Jonge kaas , Pittige en belegen kazen , Romige kaas , Vleesgerechten
24
Brasserie Caulier

Brouwen met passie erfgoed en innovatie.

Brasserie Caulier, gelegen in België, is een levendig familieverhaal van passie, traditie en vernieuwing. Sinds 1933 heeft elke generatie zijn stempel gedrukt op de brouwerij. Met een gedurfde stap introduceerden Roger en Linda in de jaren '90 hun kenmerkende blond bier. In 2012 voegden Laurent, Bertrand en Vincent zich bij hun ouders. Om aan de groeiende vraag te voldoen, heeft Brasserie Caulier in 2018 geïnvesteerd in uitbreiding en modernisering van de brouwzaal en productiecapaciteit. Het resultaat is een brouwerij die niet alleen bier produceert, maar ook het erfgoed van een familie koestert en perfectioneert.

Lees meer

Meer van
Brasserie Caulier

Bon Secours Héritage
€ 2,69
Brasserie Caulier Bon Secours Héritage
Amber
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.31 / 5
Untappd
België
Bon Secours Prestige
€ 2,69
Brasserie Caulier Bon Secours Prestige
Tripel
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.65 / 5
Untappd
België