Brouwerij de Ryck

Arend Blond

€ 1,36

Arend Blond, een verfijnd en doordrinkbaar hoge gistingsbier met een elegant karakter. De evenwichtige, licht fruitige smaak harmonieert perfect met subtiele gisttoetsen en frisse hoparoma's. Een ware sensatie voor de smaakpapillen. Ontdek nu de heerlijke smaak van Arend Blond!
Kleur
Alcohol %
6,5%
Inhoud
0,33 L
Land
België
Bierstijl
Blond
Serveer temp.
5 - 8 °C

Meer over dit bier

Arend Blond is een elegant, blond hoge gistingsbier gebrouwen bij Brouwerij de Ryck in België. Met zijn zacht en doordrinkbaar karakter is dit bier een ware traktatie voor de smaakpapillen. Het evenwichtige en licht fruitige smaakprofiel van Arend Blond is perfect in harmonie met de subtiele gisttoetsen en frisse hoparoma's.

Dit heerlijke blond bier heeft een prachtige blonde kleur en wordt geserveerd in een tulpglas. Met een serveertemperatuur van 5 - 8 °C komt de smaak van dit bier het beste tot zijn recht. Arend Blond heeft een kruidig smaakprofiel met een lichte zoetheid, waardoor het perfect past bij vleesgerechten, pittige en belegen kazen, vette vis, gekruide gerechten en zelfs zoete desserts.

Met een alcoholpercentage van 6,5% is Arend Blond een bier dat je niet wilt missen. Bestel dit unieke bier nu bij 'BierBink' en laat je verrassen door de verfijnde smaken en aroma's van dit Belgische pareltje. Proost! Meer over de bierstijl Blond.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.39 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Kruidig , Licht zoet
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts

Meer van
Brouwerij de Ryck

Arend Tripel
€ 2,79