Brouwerij de Ryck

Arend Tripel

€ 2,79

Ontdek de verrassende smaak van Arend Tripel, een goudblond bier met een hoppige neus, zachte moutsmaak en een evenwichtige, subtiele hopbittere afdronk. Laat je verrassen door de fruitige tonen en geniet van deze unieke biersensatie.
Kleur
Alcohol %
8,0%
Inhoud
0,33 L
Land
België
Bierstijl
Tripel
Serveer temp.
8 - 11 °C
Momenteel niet op voorraad

Meer over dit bier

Arend Tripel is een verfijnd Belgisch bier gebrouwen door Brouwerij de Ryck. Dit goudblonde bier van hoge gisting heeft een hoppige neus die je meteen meevoert naar de prachtige hopvelden van België. De zachte moutsmaak wordt perfect in balans gebracht door de subtiele hopbitterheid, wat resulteert in een verrassend fruitige afdronk.

Met zijn fruitige smaakprofiel en lichte zoetheid is Arend Tripel een uitstekende keuze voor liefhebbers van verfijnde bieren. Het wordt aanbevolen om dit bier te serveren in een elegant kelkglas bij een temperatuur tussen 8 en 11 °C, zodat alle smaken optimaal tot hun recht komen.

Dit bier past perfect bij diverse gerechten. Het is heerlijk bij vleesgerechten, waarbij de smaken elkaar versterken. Ook pittige en belegen kazen gaan uitstekend samen met de smaakvolle Arend Tripel. Voor de liefhebbers van vis is dit bier een goede keuze bij vette visgerechten. Daarnaast kan het ook goed samengaan met gekruide gerechten door de balans tussen zoet en bitter. Last but not least, kan dit bier ook een verrassend complement zijn bij zoete desserts.

Met een alcoholpercentage van 8,0 is Arend Tripel een bier dat je niet wilt missen! Bestel dit unieke bier bij ons, 'BierBink', en geniet van een onvergetelijke bierervaring. Meer over de bierstijl Tripel.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.6 / 5
Kelkglas
Kelkglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Fruitig , Licht bitter , Licht zoet
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts

Meer van
Brouwerij de Ryck

Arend Blond
€ 1,36
Brouwerij de Ryck Arend Blond
Blond
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.39 / 5
Untappd
België