De eeuwige jeugd

Bokkelul

€ 2,99

Ontdek de heerlijke bierervaring van Bokkelul, een robijnrood Bockbier van brouwerij De Eeuwige Jeugd. Geniet van het herkenbare moutkarakter, de smaakvolle mix van karamel, noten en een subtiel bittertje. Proef nu dit unieke bier!
Kleur
Alcohol %
7%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Bock
Serveer temp.
5 - 8 °C
Momenteel niet op voorraad

Meer over dit bier

Ontdek de unieke smaak van Bokkelul, een heerlijk Bockbier gebrouwen bij De Eeuwige Jeugd. Dit robijnrode bier staat bekend om zijn herkenbare moutkarakter en biedt een smaakvolle mix van karamel, noten en een subtiel bittertje. Geniet van deze verrassende bierervaring!

Met een nootachtig smaakprofiel en een rijke bruine kleur, is Bokkelul een perfecte keuze voor liefhebbers van bockbieren. Serveer dit bier in een tulpglas op een temperatuur tussen de 5 en 8 °C voor de optimale smaakbeleving.

Deze smaakvolle Bock gaat goed samen met pittige en belegen kazen, gekruide gerechten en zelfs zoete desserts. Of je nu op zoek bent naar een bier om te genieten tijdens een gezellige borrel of als aanvulling op je favoriete gerechten, Bokkelul is een uitstekende keuze.

Met een alcoholgehalte van 7% is dit bier een echte smaakmaker. Bestel nu jouw eigen Bokkelul bij 'BierBink' en ontdek de unieke smaak en kwaliteit van dit bijzondere bier. Proost! Meer over de bierstijl Bock.

Download het proefformulier
Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.42 / 5
Tulpglas
Tulpglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Karamel , Licht bitter , Nootachtig
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Zoete desserts