Tartarus beers

Krampus 2022

€ 8,99

Krampus 2022 is een heerlijke Imperial Christmas cake porter, doordrenkt met de smaken van gember, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat en sinaasappel. Met toegevoegde lactose voor een romige textuur en een rijping op kersen en rozijnen, krijgt dit bier een unieke twist. De finishing touch is de conditioning op cognac-eikenchips, wat zorgt voor een subtiele, maar verfijnde smaak. Een absolute must-try tijdens de feestdagen!
Kleur
Alcohol %
12,2%
Inhoud
0,33 L
Land
Verenigd Koninkrijk
Bierstijl
Porter
Serveer temp.
11 - 14 °C

Meer over dit bier

Maak je klaar om je smaakpapillen te verwennen met de heerlijke Krampus 2022, een buitengewoon bier gebrouwen door Tartarus Beers. Dit bier is een Imperial Christmas Cake Porter, doordrenkt met een scala aan kruiden zoals gember, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat en sinaasappel. Maar dat is nog niet alles! Het wordt gebrouwen met lactose en gerijpt op kersen en rozijnen, en tot slot geconditioneerd op cognac-eikenchips.

Met zijn diepzwarte kleur en volle body is Krampus 2022 een lust voor het oog en de smaakpapillen. Het wordt het best geserveerd in een stoer Stoutglas, op een temperatuur tussen 11 en 14 °C. De smaakprofielen van sinaasappel, kruidnagel, kaneel en nootmuskaat verwennen je smaakpapillen met een perfecte balans tussen zoet en kruidig. Dit bier is een geweldige aanvulling op vleesgerechten, pittige en belegen kazen, gekruide gerechten en zoete desserts.

Kom en ontdek de magie van Krampus 2022, dit unieke bier uit het Verenigd Koninkrijk met een alcoholpercentage van 12,2. Bestel het nu bij 'BierBink' en laat je betoveren door deze heerlijke smaakexplosie. Meer over de bierstijl Porter.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Star rating
Blank rating
4.11 / 5
Stoutglas
Stoutglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Kaneel , Kruidnagel , Nootmuskaat , Sinaasappel
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Pittige en belegen kazen , Vleesgerechten , Zoete desserts
Tartarus beers

Mythologie gebrouwen in elk glas

Gelegen in het hart van Sheepscar, aan de rand van het bruisende centrum van Leeds, huist Brouwerij Tartarus, een unieke smeltkroes van ambacht en mythologie. Deze ambachtelijke brouwerij is gespecialiseerd in het creëren van kleine partijen craft bier, waarbij elke slok een verhaal vertelt doordrenkt met mythische nuances. Hun toewijding aan authenticiteit en smaakinnovatie schijnt door in elk uniek brouwsel, dat de traditionele biercultuur uitdaagt en tegelijkertijd hulde brengt aan tijdloze verhalen. Tartarus is meer dan een brouwerij; het is een bezielde reis door eeuwenoude legendes, gevierd met elk glas.

Lees meer

Meer van
Tartarus beers

Erebus
€ 9,29
Tartarus beers Erebus
Stout
Star rating
Star rating
Star rating
Star rating
Blank rating
4.11 / 5
Untappd
Verenigd Koninkrijk
Ladon 120 Minute IPA
€ 9,69
Tartarus beers Ladon 120 Minute IPA
IPA
Verenigd Koninkrijk