Two Chefs Brewing

Howling Wolf

€ 3,59

Ontdek de duistere kant van bier met Howling Wolf, een krachtige Imperial Porter met intense geroosterde smaken. Verstop je in je hol en geniet van dit bier, maar wees op je hoede voor de grote boze wolf.
Kleur
Alcohol %
8%
Inhoud
0,33 L
Land
Nederland
Bierstijl
Porter
Serveer temp.
8 - 11 °C

Meer over dit bier

Howling Wolf, gebrouwen door Two Chefs Brewing, is een krachtige Imperial Porter die je meeneemt naar de donkere kant van bier. Met zijn intense geroosterde smaken en zwarte kleur, laat dit bier je genieten van een onvergetelijke ervaring. Verstop je in je hol en wees op je hoede voor de grote boze wolf terwijl je deze smaakvolle creatie ontdekt.

Dit bier uit Nederland wordt het best geserveerd in een stoutglas tussen de temperaturen van 8 - 11 °C. De smaakprofielen van chocolade en koffie zorgen voor een rijke en complexe smaakbeleving. De toevoeging van gebrand mout geeft het bier een extra diepte en karakter.

Howling Wolf is een veelzijdig bier dat goed samengaat met verschillende gerechten. Of je nu van jonge kaas, romige kaas, vleesgerechten, vette vis, gekruide gerechten of zoete desserts houdt, dit bier past perfect bij elke smaakvoorkeur. Met een alcoholpercentage van 8 en een EBU van 40, is dit bier een ware smaakexplosie die je niet wilt missen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Howling Wolf? Bestel dit bier bij ons, 'BierBink', en laat je verrassen door de donkere en intense kant van bier. Meer over de bierstijl Porter.

Untappd
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.43 / 5
Stoutglas
Stoutglas
Het smaakprofiel van dit biertje
Chocolade , Gebrand mout , Koffie
Dit biertje smaakt heerlijk bij
Gekruide gerechten , Jonge kaas , Romige kaas , Vette vis , Vleesgerechten , Zoete desserts
40
Two Chefs Brewing

Creatieve bieren, grenzeloze smaakervaringen.

Two Chefs Brewing is de shit! Deze badass brouwerij, opgericht in 2012, is de koning van de Nederlandse ambachtelijke bierwereld. Met hun creatieve brouwprocessen en gekke ingrediënten maken ze bieren die zowel avontuurlijk als verfijnd zijn. Van IPA's tot experimentele brouwsels, ze hebben het allemaal. En ze zijn ook nog eens groen bezig met hun focus op duurzaamheid. Cheers!

Lees meer

Meer van
Two Chefs Brewing

Tropical Ralphie
€ 2,79
Two Chefs Brewing Tropical Ralphie
Weizen
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.45 / 5
Untappd
Nederland