Brouwerij Kees

Gedurfde smaken, internationale faam

Brouwerij Kees, opgericht door eigenaar en brouwmeester Kees Bubberman, heeft een solide reputatie opgebouwd in het internationale speciaalbier landschap. Kees begon als thuisbrouwer en kreeg vervolgens de kans om professioneel brouwer te worden bij de lokale brouwerij Emelisse. Hier ontwikkelde hij zich tot een brouwmeester van wereldklasse. Naast het brouwen van klassieke stijlen, durfde Kees het aan om gedurfde bieren te creëren met een Britse of Amerikaanse twist, zoals zware Porters, coffee stouts en IPA's. De droom van Kees kwam uit toen hij zijn eigen brouwerij, Brouwerij Kees, in Middelburg opende. Het succes was meteen merkbaar, aangezien Brouwerij Kees in haar eerste jaar werd verkozen tot een van de beste nieuwkomers op Ratebeer.com. Sindsdien hebben de bieren van Kees internationale erkenning gekregen en zijn ze zowel binnen als buiten Nederland populair geworden.

Brouwerij Kees is inmiddels aanzienlijk gegroeid in capaciteit en het brouwteam van Kees werkt uitstekend samen. Dit stelt hen in staat om steeds weer te verrassen met bijzondere bieren van de hoogste kwaliteit. De bieren van Brouwerij Kees worden gekenmerkt door gedurfde smaken en een constante kwaliteit. Ze combineren klassieke stijlen met een eigen twist, wat resulteert in karaktervolle en verrassende smaken. Een ander kenmerk van Brouwerij Kees is dat ze in 2018 als eerste speciaalbierbrouwer in Nederland volledig zijn overgestapt op blikverpakkingen. Hierdoor kunnen ze hun bieren beter beschermen tegen licht en lucht, wat vooral belangrijk is voor hoppige bieren die hun verfijnde aroma's en smaken behouden. Brouwerij Kees slaat al hun vers gehopte bieren meteen op in een speciaal ingerichte koelcel, zodat ze in perfecte conditie de brouwerij verlaten. Als gevolg hiervan zijn de bieren van Brouwerij Kees altijd van uitstekende kwaliteit en kunnen ze worden besteld via 'BierBink'.

Brouwerij Kees

Gedurfde smaken, internationale faam

Brouwerij Kees is dé hotspot voor hippe en informele bierliefhebbers. Eigenaar en brouwmeester Kees Bubberman heeft internationale bekendheid verworven met zijn gedurfde en smaakvolle bieren. Met klassieke stijlen en een eigen twist weet het enthousiaste brouwteam telkens weer te verrassen. Brouwerij Kees is trots op het Pure & Craft-kwaliteitsstempel, wat staat voor bier van constante topkwaliteit met gedurfde smaken. Als trendsetter is Brouwerij Kees in 2018 als eerste in Nederland volledig overgestapt op blik. Hierdoor blijven de aroma's en smaken van de hoppige bieren optimaal behouden. Bij Brouwerij Kees staat kwaliteit voorop!

Mosaic Hop
€ 2,99
Brouwerij Kees Mosaic Hop
IPA
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.57 / 5
Untappd
Nederland
Hazy Sunrise
€ 3,59
Brouwerij Kees Hazy Sunrise
IPA
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.69 / 5
Untappd
Nederland
Fresh & Spiky
€ 2,99
Brouwerij Kees Fresh & Spiky
IPA
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.53 / 5
Untappd
Nederland
Enjoy the silence
€ 3,89
Brouwerij Kees Enjoy the silence
Quadrupel
Star rating
Star rating
Star rating
Half Star rating
Blank rating
3.79 / 5
Untappd
Nederland